top
home

home

Dobro došli na stranice Informatika projekt d.o.o.


Informacijsko društvo, koje nas u sve većoj mjeri svakodnevno okružuje, velikom brzinom postavlja nove zahtjeve i standarde u svim granama života, a posebno u poslovanju tvrtki.


Dinamična prilagodba poslovanja novim zahtjevima evidentno je nužna za svaku tvrtku. Razvojem i primjenom informacijsko-komunikacijskih sustava otvaraju se potpuno novi horizonti i poslovne mogućnosti, a uzevši u obzir broj dostupnih rješenja i usluga na ICT tržištu, mogućnosti integracije, inovacije i kreacije novih rješenja i usluga gotovo su nezamislive.


Kako ICT sustavi vremenom postaju sve više sofisticirani, "outsourcing" usluga savjetovanja, projektiranja, implementacije i održavanja takvih sustava postaje u sve većoj mjeri praksa u poslovanju tvrtki. Dobit iz takvog poslovnog modela je dvojaka: s jedne strane, tvrtka-klijent ne troši resurse na poslove koji nisu njezin 'core-business', a s druge strane, stručno zahtjevan i sofisticiran posao oko ICT sustava obavljaju profesionalci te je na taj način ostvarena visoka mjera kvalitete usluge što je ujedno i osnovni zahtjev svakog ICT sustava.


Stručnjaci za ICT iProjekt-a, vrlo će rado s Vama porazgovarati o Vašoj ideji, po potrebi načiniti studiju te Vam dati savjet i tehničku podršku prilikom projektiranja, postavljanja ili nadogradnje Vašeg informacijskog sustava.